Nieuws

Bel ons: 0181-470484

Nieuws

TOP VOORNE-PUTTEN BIJEENKOMST

Op uitnodiging van TOP Voorne-Putten was BIB 11 dec jl. aanwezig op de ondernemersbijeenkomst. BIB heeft daar een presentatie m.b.t. brandveiligheid en externe veiligheid op vakantieparken verzorgd. TOP Voorne-Putten bouwt aan een toekomstbestendige samenwerking van ondernemers op het gebied van recreatie en toerisme op het eiland Voorne-Putten. Tijdens de druk bezochte bijeenkomst heeft de directie van BIB gesproken met belangstellenden over inspecties en overige diensten die wij aanbieden. Wat een enthousiaste reacties hebben we ontvangen!

INTERVIEW VOORNE GAS BV

Veiligheid voor alles! "Het is een begrip dat door ieder weldenkend mens wordt onderschreven. De consequentie van deze uitspraak is, dat er regels en wetten zijn om veiligheid te waarborgen.Met als doel het aantal slachtoffers en de schade te minimaliseren. Dat is ...

MAINTENANCE NEXT 2019 

BIB is ook aanwezig op Maintenance NEXT 2019 op 9 t/m 11 April 2019. De focus van dit netwerkplatform is met name gericht op de ketens petrochemie, oleochemie en chemie inclusief op-en overslag. Noteer deze datum vast in uw agenda.

Volg ons:

© Brielsch Ingenieurs Bureau BV       | All rights reserved. | KvK 69002061:  | BTW-nummer: NL857685016.B01