Opleidingen

Bel ons: 0181-470484

Opleidingen

Werkt u met gevaarlijke stoffen? Dan bent u bij ons opleidingscentrum aan het juiste adres. We onderrichten op interactieve wijze over de basis in de BRZO, de PGS15, het ADR en bewust omgaan met gevaarlijke stoffen. Uw leerontwikkeling maken wij inzichtelijk.

 

Met onze opleidingen verrijkt u uw kennis op uw vakgebied en krijgt u een beter inzicht in risico's en scenario’s. Ook is het mogelijk incompany trainingen te verzorgen of trainingen op locatie. Elke klassikaal gegeven training is opgebouwd uit een aantal vaste componenten nl. basiskennis, normering en regelgeving, toepassing, voorbeeldcases, examenoefeningen. Na gunstig doorlopen van de training wordt een certificaat uitgereikt of kunt u een erkend examen doen.

 

Technedu

In het eerste kwartaal van 2019 starten we met Technedu, wat staat voor Technical Education. Deze leerschool onderscheidt zich door sociaal maatschappelijke inzet en biedt jongeren en werkzoekenden een technische opleding gerelateerd aan brandveiligheid. Technedu staat centraal en legt verbinding tussen werkzoekenden, opleidingen, opdrachtgevers, werkgevers en gemeenten. In een periode van negen maanden volgen cursisten een gerichte opleidng, lopen stage en doen vervolgens examen. Met dit landelijk erkende examen biedt Techendu een baangarantie.

Onze opleidingen

PGS-15 Basiscursus

De opslag van verpakte gevaarlijke stoffen is geregeld in de PGS15. U leert welke stoffen onder deze regeling vallen en wat de eisen zijn aan de opslag en gebruik daarvan. De cursus is uitermate geschikt voor opslagen tot maximaal 10 ton, gassenopslag en tijdelijke opslag. Een no-nonsens cursus, direct toepasbaar.

BRZO Basis (lage drempel)

De BRZO stelt eisen aan de medewerkers die de BRZO-regels moeten uitvoeren en handhaven. Aan de hand van een veiligheidsmanagementsysteem wordt de technische veiligheid en gedrag aangestuurd. Wij leren hoe u  hier mee kunt omgaan en geven u extra mogelijkheden binnen uw bestaande of nieuwe  systeem.

Veiligheidsadviseur ADR

Heeft u een rol in het ADR als afzender, vervoerder, geadresseerde, lader, verpakker of losser, dan moet uw bedrijf wettelijk beschikken over een veiligheidsadviseur. Deze adviseert over het ADR, controleert of de regels worden toegepast en rapporteert jaarlijks en bij incidenten. Deze cursus leidt u daarvoor op!

PGS-15 compleet

Heeft u een gecompliceerde opslag van verpakte gevaarlijke goederen dan sluit deze cursus aan bij uw praktijk. We behandelen niet alleen het kader waarin de PGS15 functioneert maar we gaan ook de diepte in zodat u bij iedere nieuwe stof de juiste aanpak kiest.

Liever Incompany? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een opleiding bij u op locatie.

0181-470483

Volg ons:

© Brielsch Ingenieurs Bureau BV       | All rights reserved. | KvK 69002061:  | BTW-nummer: NL857685016.B01